EN JÄKLA MASSA SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Här kommer ett par punkter ni antagligen inte visste om mig! :)
 
♥ Jag stör mig på bloggar där skribenten inte lägger upp några bilder på sig själv, eller är väldigt sparsam med bilder i övrigt. Har slutat läst många bloggar just för att jag stört mig på bildbristen. Jag menar inte att man behöver bomba bloggen med egopics men jag tycker det är oerhört jobbigt att inte ha ett ansikte på vem som står bakom vissa argument osv. Förstår ni hur jag menar?
 
♥ Jag tycker att det är kul att det finns så roliga hundbajspåsar nuförtiden. Har aldrig köpt en rulle med svarta påsar, förstår inte vitsen när man kan ha snygga påsar i olika snygga färger och olika mönster. På något sätt gör det hela plocka-bajs-processen mycket trevligare! 
 
♥ Jag är beroende av Pepsi Max. (Inte så jävla lyckat nej.) Jag kan känna törstsug som inte går att bota med något annat än just pepsi max.. Avvänjningsprojekt snart? JA!
 
♥ Jag älskar converse och har samlat på mig över 25 par converseskor under de senaste åren. Har också två snygga converse-väskor.
 
♥ Jag hade innan jag började rida Ferdinand (2012) hästuppehåll i fem år! Jag kan inte förstå hur jag lyckades hålla mig borta från hästar så pass länge. 
 
♥ Jag hatar när folk inte kan skriva ordentligt. Särskrivningar, felformuleringar, konstiga meningar och rent jäkla slarv sticker riktigt ordentligt i mina ögon. Hur svårt kan det vara att förstå att det heter STORSTÄDNING, JÄTTEGOTT och JULKLAPPSTIPS?! Haha. 
 
♥ Innan jag dör ska jag skriva minst två böcker. En självbiografi (eller en roman baserad på mitt liv) och en roman som kommer bygga helt på fiktion. 
 
♥ Jag är nässpraysberoende. Deluxe.
 
♥ Jag tycker att kossor är så jääääkla söta! Helt klart ett av mina favoritdjur och min plan är att ha ett gäng kor i framtiden. 
 
♥ Jag har åtta tatueringar och har planer för vad min nästa ska bli. 
 
♥ Jag älskar räkor. Åh mums. Vad sugen jag blev på lite färska räkor, aoili och sallad nu. GEEE MIIIIIG. 
 
 
Bara för att jag är så snäll och ett sådant fan av härliga bilder har jag här plockat ihop ett gäng från min instagram. Självklart är de också högst relevanta för punkterna ;) 
 
 
 
 
 
 
Linda | | 2 kommentarer
Upp